depozit electrice

Termenii si conditiile S.C. Electro Decor Inc S.R.L.

Acest site (www.depozitelectrice.ro) este administrat de S.C. Electro Decor Inc S.R.L..
Accesul la acest site este guvernat de termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos.
Va multumim pentru utilizarea Produselor si Serviciilor noastre.
Prin utilizarea acestor produse si servicii sunteti de acord cu prezentii Termeni si Conditii.
Va rugam sa ii cititi cu atentie. Ofertele, serviciile si produsele noastre sunt variate si prin urmare este posibil ca uneori sa se aplice termeni si conditii suplimentare sau cerinte suplimentare.

Marci si Drepturi de Autor

Toate numele, imaginile, siglele care identifica S.C. Electro Decor Inc S.R.L. reprezinta marci proprii. Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terte parti sunt marcile, marcile de servicii si numele comerciale ale titularilor respectivi.

S.C. Electro Decor Inc S.R.L. nu ofera permisiunea de utilizare a acestora niciunei alte persoane in afara de titularii de drept. Orice astfel de utilizare poate constitui o incalcare a drepturilor titularilor.
Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute in acest site, nici de a le utiliza in orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale.
Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in scopuri legale.

S.C. Electro Decor Inc S.R.L. isi rezerva dreptul de a utiliza in scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte si imagini - fie pe acest site, fie in orice alta forma, inclusiv pentru scopuri publicitare.

S.C. Electro Decor Inc S.R.L. isi rezerva dreptul de a monitoriza materialele trimise si de a le modifica ori respinge.